Fazuľová krémová polievka

receptyzdravia-fazulova-kremova-polievka-featured

Keďže máme radi krémové polievky, skúsili sme uvariť krémovú polievku aj z rubínovej fazule. A výsledok?
Je jednoducho úžasná.
Na záver sme ju doplnili opraženým sezamom a ulahodili sme tak chuti a potešili oko.

čas prípravy - 1,5 hodiny
4 porcie
Element VODA

SUROVINY:

Polievka:
Na ozdobu:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Pozn.: Skôr ako sa pustíme do varenia, fazule prepláchneme a cez noc namočíme.

Krok 1:

Na druhý deň vodu zlejeme, pridáme čistú filtrovanú vodu, riasu Kombu a všetko dáme variť na 1 hodinu. Zatiaľ nesolíme. 

Krok 2:

Po hodine pridáme na kocky nakrájanú zeleninu, osolíme, pridáme koreniny a varíme ďalších 30 minút. 

Krok 3:

Na záver polievku rozmixujeme a podľa potreby zahustíme instantnou kukuričnou krupicou.

SERVÍROVANIE:

Polievku na tanieri ozdobíme opraženým sezamom a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Sezamové semiačka sú obľúbenou posýpkou nielen na pečive. My Vás naučíme pripraviť si skvelé – Ľanovo-sezamové krekry.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to