Kukuričné špagety so seitanom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Máte radi seitan špeciál? Tak tieto cestoviny sú práve pre Vás. Spolu s korením Garam Masala chutia skvelo, a v kombinácii so seitanom si ich zamilujete.
Odporúčame pridať na záver petržlenovú vňať, ktorá svojou chuťou výborne ladí k cestovinám.

čas prípravy - 25 minút
4 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Cestoviny:
Seitan zmes:
Na ozdobu:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Cestoviny:
Krok 1:

Kukuričné špagety dáme variť do horúcej filtrovanej vody, ktorú sme si osolili. Varíme 10 až 15 minút. 

Krok 2:

Po uvarení cestoviny zlejeme a jemne ich prepláchneme studenou vodou.

Pozn.: Počas varenia cestovín môžeme pripraviť Seitan zmes.

Seitan zmes:
Krok 1:

Cibuľu nakrájame na kocky. Mrkvu, papriku a seitan na tenké pásiky. 

Krok 2:

Všetko spolu opražíme na sezamovom oleji.

Krok 3:

Pridáme 2 dcl filtrovanej vody, ½ ČL soli, korenie Garam Masala a všetko spoločne dusíme 10 až 15 minút.

SERVÍROVANIE:

Cestoviny polejeme seitanovou zmesou, dozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Kukuričné cestoviny sa predávajú v rozličných tvaroch. Práve sme si uvarili jedlo zo špagiet a ďalej…ďalej si môžeme pripraviť napríklad – Kukuričné cestoviny s údenou omáčkou.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to