Počítače a mobily – priatelia či nepriatelia

pcmobily

Dnešná doba sa vyvíja úžasne rýchlo dopredu. Veľakrát to ani nestíhame sledovať.

Ešte pred niekoľkými rokmi bol počítač veľký ako miestnosť a za pár rokov bol už malou skrinkou, v súčasnosti si ho nosíme v pracovnej taške a najnovšie je taký, že si ho nosíme vo vrecku.

Je to úžasné ako my ľudia dokážeme vyvíjať rôzne technické veci. Medzi ne patrí aj mobil. Pre mnohých z nás sú aj počítač aj mobil úžasní pomocníci.

Málokto sa zamýšľa nad tým, či takto dokonalé technické veci nevplývajú na jeho zdravie. Lebo hovorí sa, že všetkého veľa škodí a to isté platí aj pre tieto dva technické zázraky.

Pravda je, že sú to energetické žiariče, ktoré negatívne pôsobia na našu energiu. Preto by sme sa mali snažiť vyhýbať a eliminovať tento elektrosmog.

Pri varení používať plyn, mobily a počítače nepoužívať od rána do večera a odrušiť ich napr. keltskou špirálou, šungitom, atlanským znakom alebo orgonitom.

Určite nemajte v spálni mobily ani počítače a wifi si na noc vypnite. Čím bude vaša energia silnejšia o to menej budú tieto žiariče na vás pôsobiť.

Vašu energiu – obrannú čchi si môžete zosilniť, napr. energetickým cvičením čchi kungu, jogovým cvičením a kvalitným stravovaním.

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to