Pórová polievka s vlašskými orechmi

receptyzdravia-porova-polievka-s-vlasskymi-orechmi-featured

Pór je veľmi zdravou zeleninou a má množstvo skvelých vplyvov na naše zdravia.
To platí hlavne pre recepty z čerstvého póru, no svoje priaznivé účinky má aj tepelne spracovaný.

čas prípravy - od 20 minút
4 porcie
Element DREVO a ZEM

SUROVINY:

Polievka:
Na dochutenie:
Na ozdobu:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Očistený pór, mrkvu a petržlen nakrájame na malé kocky a jemne ich opečieme na sezamovom oleji. 

Krok 2:

Orestovanú zeleninu podlejeme horúcou vodou a varíme minimálne 20 až 60 minút. 

Krok 3:

Na záver pridáme, keď už polievku nevaríme, ochutíme ju ryžovým misom.

SERVÍROVANIE:

V miske polievku dozdobíme vlašskými orechmi a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Pórová polievka zaiste slávila úspech, a máte chuť pokračovať v pórkovej misii? – Tofu marinované s pórom.
Alebo Vás zaujala chuť Misa a radi by ste ho použili na prípravu ďalšej polievky?  – Polievka miso s bielou fazuľou.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to