receptyzdravia-segedinsky-gulas-featured

Segedínsky guláš je pre veľa ľudí na Slovensku najobľúbenejší guláš. Keď si ho uvaríte podľa nášho receptu, získate výborný guláš, ktorý je zdravý aj chutný.
A nezabudnite, žiaden muž sa nikdy segedínu nepreje.

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element DREVO

POSTUP:

TIP: Pokiaľ chceme uvariť bezlepkový pokrm namiesto Tempehu použijeme Tofu natural alebo Tofu cesnakové.

Krok 1:

Jemne nakrájanú cibuľu a Tempeh orestujeme na oleji do sklovita.

Krok 2:

Zalejeme vodou, pridáme červenú papriku a dusíme 10 až 30 minút.

Krok 3:

Potom pridáme tofu majonézu a kyslú kapustu, dobre premiešame a necháme prejsť varom.

Krok 4:

Napokon podľa potreby dochutíme umeoctom.

SERVÍROVANIE:

Segedín naložíme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Kyslá kapusta patrí v slovenských domácnostiach k najčastejšie pripravovanej kvasenej zelenine. A niet sa čomu čudovať, tak prečo jej skvelé vlastnosti nevyužiť aj pri príprave ďalšieho výborného jedla? – Cícerové kernotto, je spojením chuti kyslej kapusty, cíceru a hebkosti tekvice. 
Nech sa páči, vyskúšajte. 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to