Polievka miso s bielou fazuľou

receptyzdravia-polievka-miso-s-bielou-fazulou-featured

Táto jednoduchá, veľmi jemná polievka obsahuje plno bielkovín a vlákniny, vďaka použitiu lahodnej bielej fazule.
Fazuľa predstavuje jednu z najtradičnejších ingrediencií slovenskej kuchyne, pretože pestovanie fazule v našich geografických podmienkach vždy bolo relatívne jednoduché.

čas prípravy - 2 hodiny
4 porcie
Element VODA a KOV

POSTUP:

Pozn.: Predtým ako začneme variť, fazuľu na noc namočíme. 

Krok 1:

Na druhý deň vodu zlejeme, pridáme čistú filtrovanú vodu a riasu Kombu. Zatiaľ nesolíme a varíme 1,5 hodiny.

Krok 2:

Potom pridáme na kocky nakrájanú zeleninu a pozdĺž nakrájanú cibuľu. Osolíme, okoreníme a varíme ďalších 30 minút.

SERVÍROVANIE:

Na tanieri si polievku dochutíme miso pastou a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Pokiaľ máte radi farebnú fazuľu, a v tejto chvíli nemáte chuť na polievku, môžete skúsiť napríklad – Mexická polievka s misom.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to