Polievka z červenej kapusty

receptyzdravia-polievka-z-cervenej-kapusty-featured

Zostala Vám z nedeľného obeda červená kapusta? Polievka z červenej kapusty zohreje dušu, poteší oko a pomôže minúť zvyšok tejto farebnej zeleniny.
Nádherná farba červenej kapusty hovorí za všetko.

čas prípravy - 25 minút
4 porcie
Element ZEM a OHEŇ

SUROVINY:

Polievka:
Na dochutenie:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Najskôr nalejeme vodu do hrnca a nakrájame zeleninu. Cibuľu nakrájame pozdĺžne, mrkvu a kapustu na menšie kúsky.

Krok 2:

Vložíme ich do hrnca s vodou, osolíme a všetko spolu varíme 15-20 minút. 

Krok 3:

Na záver, keď už sa polievka nevarí, dochutíme ryžovým misom.

SERVÍROVANIE:

Polievku po dovarení nalejeme na taniere alebo do polievkových misiek a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Jedlo, ktoré má po uvarení červenú farbu môžeme uvariť tak, ako dnes z červenej kapusty, ale aj napríklad z červenej repy – Cviklová polievka s chilli.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne