Špaldová kaša s mandľami

receptyzdravia-spaldova-kasa-s-mandlami-featured

Touto kašou si získate každé dieťa! Je totiž veľmi jednoduchá a deti majú jednoduché veci rady. Navyše je chuťovo famózna, a tak nevadí ak navaríte o trochu viac, určite Vám neostane.

čas prípravy - od 25 - 40 minút
3 porcie
Element DREVO, KOV a ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Ryžové mlieko privedieme k varu. 

Krok 2:

Plameň znížime na minimum, prisypeme škoricu a pridáme riasu Arame. 

Krok 3:

Za stáleho miešania postupne vsypeme špaldovú krupicu a varíme 15-30 min.

SERVÍROVANIE:

Uvarenú kašu naservírujeme na tanier, dozdobíme opraženými mandľami a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Špalda sa znova vracia do našich jedálničkov. Ak Vás zaujímajú informácie o tejto obilnine – Špalda.
A pokiaľ tieto informácie už poznáte, môžete sa rovno vrhnúť do varenia – Knedľa z ryže natural a špaldovej múky.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne