Touto kašou si získate každé dieťa! Je totiž veľmi jednoduchá a deti majú jednoduché veci rady. Navyše je chuťovo famózna, a tak nevadí ak navaríte o trochu viac, určite Vám neostane.
čas prípravy - od 25 - 40 minút
3 porcie
Element DREVO, KOV a ZEM
SUROVINY:
Kaša:
Na ozdobu:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Diéta
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Ryžové mlieko privedieme k varu.
Krok 2:
Plameň znížime na minimum, prisypeme škoricu a pridáme riasu Arame.
Krok 3:
Za stáleho miešania postupne vsypeme špaldovú krupicu a varíme 15-30 min.
SERVÍROVANIE:
Uvarenú kašu naservírujeme na tanier, dozdobíme opraženými mandľami a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Špalda sa znova vracia do našich jedálničkov. Ak Vás zaujímajú informácie o tejto obilnine – Špalda.
A pokiaľ tieto informácie už poznáte, môžete sa rovno vrhnúť do varenia – Knedľa z ryže natural a špaldovej múky.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊