Ak chcete zahnať hlad, s týmto receptom v ktorom sme použili marinované Tofu a v ktorom kraľuje pór sa Vám to podarí. Pór dodá jedlu výnimočnú chuť a na doladenie sme použili sušené pšeničné klíčky a Tofu majonézu.
SUROVINY:
Tofu s pórom:
- 1 pór
- 2 PL oleja
- 200 g Tofu marinované - kúpiť TU
- 1/2 ČL bylinkovej soli
- 1 ČL rasce - kúpiť TU
- 2 šálky vody
Na dochutenie:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Nadrobno nakrájaný pór orestujeme na oleji do sklovita.
Krok 2:
Pridáme nakrájané Tofu, ktoré krátko orestujeme.
Krok 3:
Potom ochutíme bylinkovou soľou, rascou a podlejeme vodou. Dusíme 10 minút.
Krok 4:
Na záver pridáme majonézu, klíčky a dochutíme sójovou omáčkou.
SERVÍROVANIE:
Tofu s pórom naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Ak s konzumáciou tofu ešte len začínate, mohli by ste oceniť článok, v ktorom si o ňom môžete prečítať základné informácie – Tofu.
Alebo hľadáte nejaký ďalší dobrý recept? – Kelový prívarok s marinovaným Tofu.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊