receptyzdravia-caj-zdrave-travenie-ii-featured

Cítite po jedle, že Vaše trávenie nie je v poriadku? Tak môžete vyskúšať piť tento Čaj zdravé trávenie II. celý mesiac a dozaista pocítite výrazné zlepšenie.
Z pohľadu Tradičnej čínskej medicíny ak Vám nefunguje trávenie nemôžete byť zdraví. A ak máte akékoľvek problémy a neviete odkiaľ začať začnite harmonizáciou trávenia.

čas prípravy - od 30 minút do 10 hodín
3 porcie
Element ZEM a VODA

PODPORUJE:

Dlhší var nápoja spôsobí, že sa podporuje, štartuje, harmonizuje a vitalizuje naše správne trávenie element ZEM – žalúdok, slinivka a slezina, ale podporí aj našu VODU – obličky, močový mechúr, pričom obličky sú zdrojom našej životnej energie.

POSTUP:

Krok 1:

Filtrovanú vodu privedieme k varu.

Krok 2:

Znížime plameň na minimum, pridáme škoricu, klinček, fenikel alebo aníz alebo kardamon podľa vašej chuti alebo preferencie a varíme minimálne 30 minút až 10 hodín.

Pozn.: Čím dlhšie varíme, tým získame viacej tepla, energie a harmonizácie.

SERVÍROVANIE:

Čaj nalejeme do pekného pohára a v kľude vypijeme.
Na zdravie 😊

NÁŠ TIP:

Podľa názvu ste isto uhádli, že toto je náš druhý recept na podporu trávenia. V predchádzajúcom recepte – Čaj Zdravé trávenie I., sme využili jedno korenie, ktoré je hlavnou zložkou zmesi korenín, obľúbenej po celom svete.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊 

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to