receptyzdravia-coleslaw-salat-featured

Takmer každý pozná jeden z najznámejších šalátov vôbec.
Jemne strúhaný kapustový šalát je vždy zárukou spokojnosti vďaka jeho vyváženej a jemnej chuti.
Vybrali sme ten najlepší recept, vďaka ktorému si môžete famózny zeleninový zážitok pripraviť kedykoľvek aj keď sa stravujete vegansky.

čas prípravy - 2-3 hodiny
4 porcie
Element KOV a DREVO

SUROVINY:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Kapustu nakrájame na jemné pásiky, osolíme a pridáme umeocot. 

Krok 2:

Zaťažíme a necháme odležať dokým kapusta nezmäkne. To môže trvať približne 2-3 hodiny.

Krok 3:

K odležanej, zmäknutej kapuste primiešame nahrubo nastrúhanú mrkvu a vmiešame Tofunézu.

SERVÍROVANIE:

Ochutený šalát naložíme do misky a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Ak Vám zostala trocha kapusty, mohli by ste ju využiť napríklad na prípravu skvelej polievky – Kapustová polievka s hokkaidom.
Nech sa páči, vyskúšajte.😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to