Príbehy ľudí – Konečne som schudla

konecne-som-schudla-featured
Volám sa Anna, mám 39 rokov a už 20 rokov sa trápim nadváhou.

V lete 2014 moja osobná váha ukazovala 142,5 kg, životne nebezpečené čísla. Existuje dôkaz z toho obdobia a to sú moje fotky. Nejakú dobu sa mi dostávali do mojej pozornosti informácie o Petrovi Planietovi a Strave podľa 5 elementov, ale skúšala som vtedy iné diéty a iné spôsoby chudnutia. Nezabrali. A tak som sa cez internet nakontaktovala na Team Elementov zdravia, ktorý mi pred začatím riešenia mojej veľmi veľkej nadváhy a zmeny stravovania odporúčal osobnú konzultáciu a diagnostiku s Petrom Planietom. Priznám sa vám, na tú konzultáciu v septembri 2014 som šla skeptická, mierne depresívna. Prečo?

Za posledných pár rokov som vyskúšala 2-týždenný redukčný pobyt s Dukannovou diétou, počítanie kilojoulov, delenú stravu, metabolic balans, stravu podla p. Mačingovej, chudnutie podla Mira Veselého, nejesť nič po 16.00hod… Čo myslíte, ako to u mňa skončilo? Po pár kilách dolu a počiatočného nadšenia prišiel jo-jo efekt a prírastok dvojnásobného počtu kilogamov. Pravda je, že ja som potrebovala schudnúť viac ako tridsať kilogramov.
Takže s týmito skúsenosťami som prišla na prvú konzultáciu. Dozvedela som sa veľa pre mňa, napriek mojim skúsenostiam, nových informácií nielen o strave a chudnutí. Čo bolo pre mňa veľmi pozitívne, pán Planieta mi nič nezakazoval, iba doporučoval. Po tejto konzultácii som odchádzala nielen nadšená a pozitívne namotivovaná, ale aj s doporučeniami, ako na to a ako sa začať stravovať podľa piatich elementov. Začala som očistou celého tela – očistou podľa piatich elementov. Nebolo to nič náročne, dá sa to bez problémov zvládnuť. Už po tejto očiste som schudla prvých 8 kíl. Po týždňovej očiste som pokračovala odporúčaniami, ktoré som dostala. Na stravu podľa piatich elementov som si prvé 2 týždne musela zvykať, no potom som si ju začala vychutnávať. Odvtedy sa to u mňa rozbehlo viacerými smermi. Za pol roka úbytok váhy viac ako 30kg, denne sa venujem pohybu, sebe, svojim koníčkom, rozširujem si svoje obzory. Dnes prejdem nie 50 metrov, ale dokážem zvládnuť aj dlhú túru bez toho, že by moje telo kolabovalo. Môj život sa mi zmenil od základov. Odporúčam Elementy zdravia a ľudí, ktorí toto zastrešujú, a mojej prvej učiteľke jógy Monike odkazujem, že včera večer som po niekoľkých rokoch urobila sviečku. Nie voskovú, ale tú cvičnú s mojim vlastným, úžasným telíčkom. Monika ďakujem za inšpiráciu v tejto oblasti.

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to