Kukuričné cestoviny s údenou omáčkou

receptyzdravia-kukuricne-cestoviny-s-udenou-omackou-featured

Jedlá z cestovín tvoria základ jedálnička každého Taliana, v talianskej kuchyni sú skrátka nenahraditeľné a oveľa viac zastúpené než napríklad ryža či u nás populárne zemiaky. Sú dostupné, lacné a aj na domácu výrobu nenáročné.

čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element DREVO a ZEM

POSTUP:

Omáčka:
Krok 1:

Cibuľu nakrájanú nadrobno osmahneme na oleji.

Krok 2:

K cibuľke pridáme na malé kúsky nakrájanú tekvicu Hokkaido, nakrájanú salámu, korenie Garam Masala a podusíme.

Krok 3:

Na záver podľa potreby zahustíme kukuričnou kašou.

Cestoviny:

Kukuričné cestoviny nasypeme do horúcej, osolenej vody a uvaríme.

SERVÍROVANIE:

Omáčku podávame s kukuričnými cestovinami a zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Dnešné jedlo bolo chutné a rýchlo pripravené, však? Pokiaľ máte chuť objavovať ďalšie chute cestovín, máme pripravený recept na – Cestoviny pohánkové s tofu, ktoré budete mať za chvíľu pripravené.
Nech sa páči, vyskúšajte. 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to