Kukuričné špagety s údeným tofu

receptyzdravia-kukuricne-spagety-s-udenym-tofu-featured

Tento recept je určený pre milovníkov špagiet. Doplnené sú rajčinovou omáčkou a údeným tofu.
Recept je naozaj rýchly a jednoduchý, ideálny na obed alebo večeru nielen v záhrade pri zapadajúcom slnku.:)

čas prípravy - 20 minút
4 porcie
Element OHEŇ

POSTUP:

TIP: Ak chceme pripraviť bezlepkový variant, namiesto Tofu údeného použijeme Tofu cesnakové.

Krok 1:

Kukuričné špagety dáme variť do vriacej filtrovanej vody spolu so soľou. 

Krok 2:

Varíme ich 6 až 8 minút a po vypnutí ich ešte necháme 3 až 5 minút dôjsť.

Pozn.: Medzičasom pripravíme Rajčinovú omáčku.

Krok 3:

Na kocky nakrájanú cibuľu opražíme na sezamovom oleji do sklovita.

Krok 4:

Pridáme Toskanu a jemne ju aj s cibuľou opražíme.

Krok 5:

Omáčku zamiešame do uvarených cestovín.

SERVÍROVANIE:

Rajčinovou omáčkou ochutené špagety podávame s najemno nastrúhaným údeným Tofu.
Dobrú chuť😊

NÁŠ TIP:

Cestoviny radi varíme nielen vtedy, keď sa potrebujeme rýchlo najesť. Sú pripravené behom krátkej chvíle a dajú sa kombinovať s množstvom omáčok. Preto, Vám prinášame ďalší recept, v ktorom sme použili kukuričné cestoviny – Kukuričné špagety so seitanom.
Nech sa páči, vyskúšajte😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to