Zbožňujete tiež rána, kedy si dáte výživné a chutné raňajky a vykročíte do dňa tou správnou nohou? My áno! Preto sme pre Vás pripravili niečo netradičné, a veríme, že sa stane Vaším obľúbeným – Pohánková kaša s BIO džemom.
Označenie BIO môže v niekom vyvolávať pochybnosti, ale BIO potraviny sú aj tie, ktoré vypestujeme na záhrade, pokiaľ ich chemicky neošetrujeme. A tí, ktorí majú to šťastie, vedia dozaista oceniť ich chuť.
čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element OHEŇ a VODA
SUROVINY:
Kaša:
Na dochutenie:
Na ozdobu:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Diéta
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Pohánku najskôr dôkladne prepláchneme.
Krok 2:
Pohánku nasypeme do ryžového mlieka a dáme variť.
Krok 3:
Keď mlieko začne vrieť, pridáme riasu Arame, znížime plameň a varíme 30 min.
SERVÍROVANIE:
Pohánkovú kašu podávame s džemom a dozdobíme tekvicovými semiačkami a kokosom.
Dobrú chuť
NÁŠ TIP: