Pohánková kaša s džemom

receptyzdravia-pohankova-kasa-s-dzemom-featured

Zbožňujete tiež rána, kedy si dáte výživné a chutné raňajky a vykročíte do dňa tou správnou nohou? My áno! Preto sme pre Vás pripravili niečo netradičné, a veríme, že sa stane Vaším obľúbeným – Pohánková kaša s BIO džemom.
Označenie BIO môže v niekom vyvolávať pochybnosti, ale BIO potraviny sú aj tie, ktoré vypestujeme na záhrade, pokiaľ ich chemicky neošetrujeme. A tí, ktorí majú to šťastie, vedia dozaista oceniť ich chuť. 

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element OHEŇ a VODA

POSTUP:

Krok 1:

Pohánku najskôr dôkladne prepláchneme.

Krok 2:

Pohánku nasypeme do ryžového mlieka a dáme variť.

Krok 3:

Keď mlieko začne vrieť, pridáme riasu Arame, znížime plameň a varíme 30 min.

SERVÍROVANIE:

Pohánkovú kašu podávame s džemom a dozdobíme tekvicovými semiačkami a kokosom.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to