Ryžová kaša s Tahini a jablkami

36272585 - mochi milk rice pudding with stewed apples

Ryžová kaša s Tahini a jablkami Vás dostane. Na jej prípravu budete potrebovať len zopár ingrediencií a výsledok bude stáť za to. Výhodou ryžovej kaše je, že si ju vždy môžete pripraviť na iný spôsob, a tak nehrozí, že sa jej prejete.

čas prípravy - od 60 minút
4 porcie
Element KOV a ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Ryžu natural najskôr 2-krát dobre prepláchneme v čistej vode. 

Krok 2:

Prepláchnutú ryžu dáme variť do ryžového mlieka.

Krok 3:

Keď začne vrieť, znížime plameň, pridáme riasu Arame, škoricu a dáme variť. 

Krok 4:

Po 40 minútach varu dáme do hrnca na vrch kaše nakrájané jablká a pokračujeme vo varení. Varíme minimálne 1 až 3 hodiny.

TIP: Podľa potreby môžeme pridať kustovnicu alebo ak chceme kašu viacej sladkú, polejeme ju javorovým alebo ryžovým sirupom.

SERVÍROVANIE:

Uvarenú kašu naservírujeme na tanier a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to