Seitanový prívarok s ryžou

receptyzdravia-seitanovy-privarok-s-ryzou-featured

Prívarky sú typické pre slovenskú kuchyňu, ale dovolíme si tvrdiť, že tento až tak typický nie je. Ale to neuberá na jeho kvalitách, nielen že je chutný, je aj rýchlo uvarený a pre toho, kto má rád indickú kuchyňu je to jasný víťaz. 😉

čas prípravy - 20 minút
4 porcie
Element KOV a OHEŇ

SUROVINY:

Prívarok:
Príloha:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Cibuľu nakrájame na malé kocky, opražíme ju na sezamovom oleji do sklovita. 

Krok 2:

Pridáme na malé kocky nakrájaný seitan, korenie Garam Masala a morskú soľ.

Krok 3:

Celú zmes podlejeme 2 dcl filtrovanej vody a dusíme 5 až 10 minút.

Krok 4:

Na záver pridáme majoránku a podľa potreby zahustíme amarantovými vločkami.

SERVÍROVANIE:

Prívarok naservírujeme na tanier s jazmínovou ryžou a ľahkým letným šalátom a podávame.
Dobrou chuť 😊

NÁŠ TIP:

Pre všetkých milovníkov korenia Garam Masala tu máme ešte ďalšie recepty –Zelená šošovica s Garam Masala alebo videorecept – Fazuľa farebná na indický spôsob.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to