Šošovica

Elementy zdravia - Články - Základné potraviny - Šošovica
Autor článku: počet zobrazení 3056x
Šošovica

Charakteristika

Neutrálne účinky na telo, jemná chuť

Ovplyvňuje: srdce, obličky, adrenalínové žľazy

Element: Oheň

Zvyšuje vitálnosť obličiek, diuretické účinky, pomáha regulovať hladinu cukru v krvi a znižovať cholesterol, prevencia chudokrvnosti (vysoký obsah železa).

Pôsobí harmonicky pri problémoch: stres, zadržiavanie vody, vysoký cholesterol

Šošovica sa varí najrýchlejšie zo všetkých strukovín

Bohatý zdroj: vláknina, kyselina listová, vitamíny skupiny B, železo, draslík, horčík, meď a zinok

Najvhodnejšia kombinácia s bylinkami: koriander, rasca, zázvor, šalvia, tymian, oregano, kôpor, bazalka, mäta, cesnak


Fotky k článku Šošovica


Pridať komentár

komentár môžu pridať iba členovia klubu. Ak ste členom klub môžete sa prihlásiť. Chcete sa stať členom klubu? Viac informácií o výhodách klubu zdravia

Komentáre k článku :