receptyzdravia-kapustnica-featured

Kto by si nedal kapustnicu v týchto mesiacoch?
A hlavne teraz, keď Vianoce a Nový rok klopú na dvere a nám sa zbiehajú slinky na dobroty, ktorých sa nebudeme vedieť dojesť.
Pripraviť slávnostnú a naozaj chutnú kapustnicu je tiež kúsok umenia.

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element DREVO

SUROVINY:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Najskôr namočíme sušené huby.

Krok 2:

Cibuľu nakrájame na malé kocky a osmažíme na oleji do sklovita. 

Krok 3:

Pridáme vopred namočené sušené huby a zalejeme kapustnicou. Ak je šťava silná, môžeme ju zriediť vodou a varíme 15 minút.

Krok 4:

Potom pridáme kúsky Tempehu a kapustu. A varíme ďalších 15 minút.

Pozn.: Ak robievate vianočnú kapustnicu bez kapusty, tak ju nemusíte dať.

SERVÍROVANIE:

Uvarenú kapustnicu naservírujeme na tanier a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to