Kapustová polievka s hokkaidom

receptyzdravia-kapustova-polievka-s-hokkaidom-featured

Potrebujete rýchlo a bez veľkej námahy uvariť dobrú polievku? Pri tejto sa nenarobíte a obed bude chutiť naozaj skvele. Sladkastá chuť tekvice a chuť hlávkovej kapusty vytvárajú vynikajúcu kombináciu.

čas prípravy - od 45 minút
4 porcie
Element ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Všetku zeleninu nakrájame na kocky a dáme ju variť do studenej vody spolu so zeleninovým bujónom. Polievku varíme 45 minút a viac. 

Pozn.: Čas varenia závisí podľa počasia alebo potreby – koľko tepla chceme získať.

Krok 2:

Po dovarení, tzn. keď polievka už prestane vrieť, ochutíme polievku 1 lyžicou misa.

SERVÍROVANIE:

Polievku po dovarení naservírujeme na tanier alebo do polievkovej misky a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Polievku z bielej kapusty už poznáme, a už ste skúšali uvariť výbornú polievku z červenej kapusty? – Polievka z červenej kapusty
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to