receptyzdravia-mexicka-polievka-s-misom-featured

Túto polievku pripravujeme keď máme chuť na niečo sýte, hrejivé a voňavé. A tiež, keď čakáme návštevu.
Vynikajúca kombinácia tmavej fazule a zeleru s cibuľkou na záver dodá ten správny šmrnc.

čas prípravy - 90 minút
4 porcie
Element VODU a KOV

POSTUP:

Pozn.: Fazuľu pred varením namočíme minimálne na 12 hodín. 

Krok 1:

Po namočení, vodu zlejeme a fazule zalejeme filtrovanou vodou. Pridáme riasu Kombu a varíme 60 minút.

Krok 2:

Keď už sú fazule dostatočne mäkké pridáme soľ, mexické korenie a varíme ďalších 30 minút.

Krok 3:

Kým sa fazuľa varí, nakrájame cibuľu a zeler na malé kúsky a opražíme ich na sezamovom oleji do sklovita.

Krok 4:

Na záver zamiešame osmahnutú zeleninu do polievky a podľa potreby dochutíme misom .

SERVÍROVANIE:

Hotovú polievku nalejeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Fazuľové polievky sú obľúbené nielen vďaka svojej sýtosti, ale aj variabilite. Raz použijeme farebnú fazuľu, inokedy bielu, malú alebo veľkú, zakaždým vykúzlime iné jedlo.
Preto Vám dnes prinášame TIP na polievku z bielej fazule – Polievka miso s bielou fazuľou.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to