Daikon je zaujímavá reďkovka, ktorá sa nám veľmi málo dostáva na tanier.
Príprava šalátu je jednoduchá, má vynikajúcu chuť a prinesie nepochybné zdravotné výhody a aj obohatí telo vitamínmi.
čas prípravy - 10 + 30 minút
3 - 5 porcií
Element KOV
SUROVINY:
Šalát:
- 1 ks Daikonu – bielej reďkovky
- 1 ks stredného kalerábu
- 1 ČL Tamari – sójová omáčka - kúpiť TU
Na ozdobu:
- petržlenová vňať
POSTUP:
Krok 1:
Reďkovku daikon a kaleráb nastrúhame najemno.
Krok 2:
Ochutíme Tamari omáčkou a všetko dokonale premiešame.
Krok 3:
Šalát necháme pol hodiny odstát.
SERVÍROVANIE:
Šalát podávame posypaný petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
😊