Zabudnite na vyprážané a extrémne presolené zemiakové lupienky. Zdravšou, a o čosi chutnejšou verziou sú pečené kelové lupienky. Kel prospieva mozgu, imunitnému systému a aj kostiam.
Príprava kelových lupienkov je jednoduchá a rýchla, a preto budete mať zdravé chrumkanie hotové za chvíľku.
čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element DREVO
SUROVINY:
POSTUP:
Krok 1:
Kel nakrájame na menšie časti, ktoré pokvapkáme sójovou omáčkou alebo dochutíme bylinkovou soľou.
Krok 2:
Ochutené kúsky dáme do rúry zapiecť pri vyššej teplote. Pečieme až do jemného spečenia.
SERVÍROVANIE:
Opečené lupienky nasypeme do misky, a potom už len chrumkáme.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Zaujímajú Vás ďalšie vlastnosti kelu? V takom prípade si môžete prečítať článok – Kel.
Alebo si rovno môžete uvariť výbornú polievku – Polievka Jarná.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊