Kukuričná kaša s Hokkaido omáčkou

receptyzdravia-kukuricna-kasa-s-hokkaido-omackou-featured

Dostala sa nám do uší informácia, že neviete, čo na raňajky. A keďže nezaháľame, máme pre Vás tip na kašu, ktorú si môžete ozvláštniť akýmkoľvek šalátom tak, aby sa Vám recept nikdy nezunoval.

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Kaša:
Omáčka:
Príloha:
Na ozdobu:

POSTUP:

Kaša:
Krok 1:

Do vody za stáleho miešania nasypeme kukuričnú krupicu. 

Krok 2:

Znížime plameň, pridáme riasu Arame a kašu varíme 30 minút. 

Omáčka:
Krok 1:

Do hrnca dáme tekvicu Hokkaido nakrájanú na kocky.

Krok 2:

K tekvici pridáme nátierky a všetko varíme 20 minút. 

Krok 3:

Na záver omáčku dochutíme majoránkou.

SERVÍROVANIE:

Kukuričnú kašu podávame s Hokkaido omáčkou, letným šalátom a dozdobíme opraženými kešu.
Dobrú chuť 😍😊

NÁŠ TIP:

Za čias nášho detstva sa najčastejšie jedli kaše uvarené z detskej krupičky. V dnešnej doba sa čím ďalej tým viac vraciame k tradičnému druhu pšenice, z ktorej je pripravená aj nasledujúca kaša – Špaldová kaša s mandľami.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to